eye baner

machinepark

Flora XTRA 5000 –  5m – UV print

Print machine van het vermaard merk Flora – zeer gewaardeerd op de markt van groot formaat printen, met een printbreedte van 5m. De afdruksnelheid is max. 100 m2 per uur met behoud van een uitstekende afdrukkwaliteit. De printer is uitgerust met 8 printkoppen Konica Minolta 1024i – 6 pl (2x CMYK). UV-printen is veel beter resistant tegen weersomstandigheden, waardoor de UV-machine de overhand heeft op andere technologieën. De grote breedte van de afdruk maakt het ons mogelijk om een banner met afmetingen tot 5x50m uit één stuk te drukken.

FY Union 3206G – Challenger 3,2m – harde solvent

De drukmachine FY Challenger Unie print breedte van 3,2 m. De machine werd aangekocht in het begin van 2012. Afdruksnelheid van maximaal 40m2 per uur, met behoud van een geweldige beeldkwaliteit. Ingericht met 6 SPT 510 printkoppen (CMYK + LC + LM) maakt kleuren op afdrukken zeer verzadigd, en kleurovergangen gaan zonder fouten.

FY union UD-181 LA -Galaxy 1,8m – eco-solvent

Eco-solvent drukmachine met een maximale resolutie van 1440 dpi. Werd gekocht in midden van 2013. De machine dankzij de hoge resolutie afdrukken maakt de productie van kwalitatief hoogwaardige prints. Uitermate geschikt voor drukwerk bekeken van dichtbij en ekspocyzji zaken. Maximale afdruksnelheid is 10 m2 per uur Uitgerust met een systeem DX5 printkop.

FY Union 1600 H – Laminator voor folie met breedte van o 1.6m

Om beveiligen tegen mechanische beschadiging en vroegtijdige fading folie bescherming is bedekt met een folie laminaat. Zelfklevende folie laminator stelt ons in staat om de afdrukken te lamineren met een breedte van 1,6 m. Lamineren in warme en koude temperatuur past zich perfect aan de behoeften van de folie. Bovendien gelamineerde afdruk verhoogt de kleurintensiteit en geeft een hoge glans.

Leister Uniplan welding machine

Ingericht met verwarming mondstuk met een breedte van 30 mm maakt esthetische prestaties op banners lassen bij het aansluiten printstuks zowel grote werken en bij het lassen van de randen van banners om metalen oogjes te maken. Variabele snelheid en temperatuur maakt de nauwkeurige instelling van de parameters voor een specifiek gelaste materiaal.
© 2013 Large Format Printing EyeDesign.
(+48) 503 035 308
hebt u vragjes?
gelieve ons te contacteren